Ahlsell

Rabatt på hela sortimentet

Ahlsell är Nordens ledande tekniska handelsbolag inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och logistik i världsklass, ser Ahlsell till att möta dina behov och förväntningar samt att göra din vardag lite enklare. Sortimentet omfattar bland annat allt inom Mark & VA, El & Ventilation, Kläder & Skydd, Installations- & Verkstadsprodukter samt mycket annat som du inom det gröna näringarna behöver.

Du som har konto hos Samköpsrabatter kan koppla dig till vårt avtal med Ahlsell och ta del av våra rabatter. Handlar du för mer än 2 000 kr netto är leveransen dessutom kostnadsfri.*

Se vad vi kan erbjuda genom att logga in

Logga in för att få mer information och anslut dig till rabattavtalet.

Med över 130 butiker från norr till söder är Ahlsell alltid redo att hjälpa dig och oavsett var du befinner dig finns Ahlsells webbutik alltid nära tillhands. Den har öppet 24/7 och fungerar lika bra på datorn, som i telefonen och surfplattan. Kolla även in Ahlsell-appen. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina Samköpsrabattspriser direkt, både hemma och genom att skanna produkterna i butiken.

 

* Gäller alla lagerförda produkter som inte betraktas som särskilt skrymmande.

 

Avtalet är tecknat av LRF Samköp AB. Reservation för eventuella fel.

Handla online hos Ahlsell

Handla enkelt och smidigt i Ahlsells webbutik och Ahlsellappen. Som inloggad i e-handeln eller Ahlsells app ser du dina Samköpsrabattspriser och kan lägga din order direkt. 

Läs mer

Allt för arbetsplatsen

Ahlsell har nu ett nytt sortiment med arbetsplatsutrustning. Nu får du tillgång till ett stort antal olika lösningar inom förvaring, lyft, kärror, vagnar och belysning till förmånliga priser och villkor.

Läs mer

Verkstadssortiment hos Ahlsell

Tack vare att Ahlsell har förvärvat Pela Tools så finns nu sortimentet att köpa i Ahlsells webbutik samt i utvalda Ahlsellbutiker.

Läs mer